Winkelwagen Geen producten

BOSCH BOSCH INDEGO S+ 500 CONNECTED 2022

De Bosch Indego S+ 500 Connected robotmaaier is geschikt voor complexe tuinen met een maximaal gazonoppervlak van 500 m2 en hellingen tot 15°. Hij biedt dezelfde functies als de Indego S 500 - een intelligent navigatiesysteem "Logicut", AutoCalender-functie, SpotMow, evenals een krachtige verwisselbare accu. Bovendien biedt de S+ Connected serie GSM-technologie. Hierdoor kan de robotmaaier van overal worden bewaakt via smartphone of tablet. De robotgrasmaaier maait zelfstandig volgens een vooraf gedefinieerde programmering en past zich dankzij de SmartMow-functie aan de weersomstandigheden aan. Dit betekent dat de Bosch S+ 500 Connected veilig is tegen onweer en aanhoudende regen. De mogelijke maaihoogte van het gazon kan worden geselecteerd uit 3 niveaus. De robotmaaier kan hellingen aan tot 27% (15°) en kan ook schuine tuinen zonder problemen aan. Uitgerust met verschillende sensoren beschermt hij zichzelf zelfstandig tegen ongevallen, botsingen of zelfs diefstal.

Optie: Ondergrondse installatie
Installatie met de machine van de perimeterdraad in de grond (8cm) door onze techniekers.Vermijd alzo draadbreuken door huisdieren of spelende kinderen. Onze technicus neemt contact met U op om een installatiedatum af te spreken nadat U de bestelling geplaatst heeft. Hij brengt het toestel met zich mee op de dag van installatie.  

Automatisch maaien tot 500 m2
Een speciaal merkkenmerk van de robotgrasmaaiers van Bosch is LogiCut - een intelligent navigatiesysteem. Dankzij deze intelligente technologie maait de Bosch Indego S+ 500 het te maaien oppervlak "pad per pad" en is hij efficiënter en sneller in vergelijking met andere modellen met vrije bewegingspatronen. Dankzij de AutoClaender-functie brengt de robotmaaier het gebied in kaart en berekent hij de optimale manier om in de tuin te werken. De S- en M-versies van Bosch zijn uitgerust met een verwisselbare accu. Deze heeft een hoogwaardige afwerking en biedt elektronische celbeveiliging om overladen en oververhitting te voorkomen.

 

Hoe werkt de Bosch Indego S+ 500?
Zijn terrein is tuinen tot een maximum van 500m2. Het mag ook wat complexer of heuvelachtig zijn, want de robotgrasmaaier heeft de nodige grip op nat gras of op hellingen tot max. ± 27% dankzij zijn wielen. Bovendien zijn ze zacht voor het gazon en vernielen ze het niet.

De te maaien oppervlakte wordt optimaal beheerd door de robotgrasmaaier. Dit gebeurt dankzij de AutoCalender-functie. Deze brengt deelgebieden en volledige tuingebieden in kaart en berekent de optimale maaimethode.

Het gebied wordt systematisch beheerd - "regel per regel" dankzij de LogiCut-technologie. De Bosch Indego S+ 500 begint zijn maaiwerk door eerst de grensdraad langs de rand van het terrein te volgen en vervolgens het binnenste grasveld te maaien. Dankzij deze werkwijze is hij tot 2 keer sneller dan vergelijkbare modellen die willekeurig maaien.

Wanneer het batterijniveau te laag wordt, keert de Bosch Indego S+ 500 terug naar zijn laadstation en laadt hij op. Later hervat de robotmaaier zijn werk.

 

Logisch maaien en instelbare maaihoogte
De maaihoogte kan in stappen worden ingesteld. De centrale hoogteverstelling is gemakkelijk toegankelijk en ebso eenvoudig in te stellen. Er kan gekozen worden uit 3 verschillende maaihoogtes.

"Logicut" en AutoCalender functie zorgen voor een systematische bediening. De robotmaaier verdeelt de oppervlakte in kleinere secties en maait deze één voor één. Hierdoor kan de Indego S+ 500 Connected de volledige tuin sneller maaien dan robotgrasmaaiers met een chaotisch principe.

 

Mulchprincipe
Het gras wordt telkens een beetje teruggesnoeid wanneer het wordt uitgereden. De grassprieten blijven op het gazon liggen en rotten. Dankzij dit mulchprincipe wordt het gazon op een natuurlijke manier van voedingsstoffen voorzien en ontwikkelt het zich voortreffelijk. Bovendien hoeft het gemaaide gras niet meer te worden afgevoerd.


Verwisselbare accu (18 V / 2,5 Ah)
De Bosch Indego S+ is ook uitgerust met een verwisselbare accu van het Power4All-accusysteem. Hierdoor kan hij worden gebruikt met ander Bosch tuingereedschap en handgereedschap. Dit brengt meer flexibiliteit en dynamiek in het gebruik van de Bosch productfamilie.


App-bediening
Om toegang van overal mogelijk te maken, is de Indego S+ 500 Connect uitgerust met GSM-technologie. Hierdoor kan de S+ 500 robotmaaier overal worden gemonitord, aangestuurd en bestuurd met behulp van een app voor smartphone of tablet.

Bosch Smart Gardening App
Bediening via display of app
De robotgrasmaaier heeft een duidelijk display. Via dit kan hij worden geprogrammeerd en ingesteld. Naast handmatige bediening biedt het S+ Connect model van Bosch ook app-besturing. Deze is gratis beschikbaar voor iOS en Android in de respectievelijke stores.

Link voor iOS Store beschikbaar voor Apple smartphone of tablet "App "Bosch Smart Gardening"
Dit is een link naar de Android Google Play Store voor smartphones of tablets: App "Bosch Smart Gardening"
Bosch Indego S+ 500 - gebruikersgeoriënteerd, slimme bediening
Niet alleen slim - maar ook veilig!
De Bosch Indego S+ 500 Connected is in de fabriek uitgerust met talrijke sensoren. Deze zorgen voor een betrouwbare maar ook veilige werking. De aanraaksensoren en een rubberen buffer zorgen voor een vroege detectie van obstakels. De antidiefstalbeveiliging met automatische vergrendeling biedt extra bescherming tegen diefstal. Met behulp van een persoonlijke PIN-code kan de robotmaaier alleen door u worden ontgrendeld. Aan de bovenzijde van de robotmaaier bevindt zich een noodstopknop. Deze knop wordt gebruikt om in geval van nood het maaiwerk en de messen onmiddellijk te stoppen.

 

Waar moet ik rekening mee houden bij de installatie van de Bosch Indego S+ 500?
Voor de eerste ingebruikname moet de grensdraad worden gelegd. Hiermee wordt het werkgebied afgebakend. Zodra dit is gebeurd, kunt u beginnen met het installeren van de robotmaaier. Het display leidt u met stapsgewijze instructies door de installatie.

 

Garantie en kennisdatabank van de fabrikant
Onze tip is om uw Bosch S+ 500 te registreren via de website "MyBosch". Met deze registratie krijgt u toegang tot een database vol nuttige tips en trucs. Door uw Bosch Indego S+ 500 robotmaaier online te registreren, ontvangt u bovendien een extra jaar fabrieksgarantie. Let op: dit moet binnen 30 dagen na aankoop gebeuren. Dit geeft u een volledige fabrieksgarantie van 3 jaar!

Bosch Indego S+ 500 Connected (model 2021) - robot grasmaaier
Bosch Indego S 500
Laadstation incl. 4 bevestigingsschroeven
Stroomadapter
Afbakeningsdraad (150 m)
Haringen (240 st.)
Connectoren (2 stuks)
Handleiding

 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 799,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel