Winkelwagen Geen producten

CECOTEC CONGA ROCKSTAR 500 ULTIMATE

Conga RockStar 500 Ultimate stofzuiger met digitale motor. 3-in-1 stofzuiger zonder snoer: kruimeldief, elektrische stalen stofzuiger en handstofzuiger. met digitale borstelloze motor. 430 W en 24 KPA. Tot 65 minuten looptijd. Maximale efficiëntie en fietstechnologie.

3-in-1 snoerloze stokstofzuiger: Staande, bezem- en handstofzuiger, met digitale borstelloze motor, maximale zuigkracht en 360-voudige uitvoering om overal stof te verwijderen.
DigitalBrushless technologie met geavanceerde motor zonder borstels. Biedt meer snelheid, minder lawaai en verlengt de levensduur van de stofzuiger.


Zorgt voor maximale efficiëntie met zijn MultifasicSystem.

ForceSonic-technologie met een maximaal vermogen van 430 W. Stofzuigt alle soorten stof en houdt uw huis constant schoon, waardoor de zuigkracht van 24 kPa wordt gemaximaliseerd.
Typhoonsysteem dat zijn indrukwekkende zuigkracht maximaliseert tot 130 W.

ImmortalBatterij met Ion-Lithium batterij, 2500 mAh en 25,9 V, die een looptijd van 65 minuten bereikt en de oplaadtijd verkort tot 4 uur. Zuig uw hele huis op zonder op te laden.
Inclusief speciale gemotoriseerde borstel voor bekleding die effectief alle stof, huisstofmijt en andere soorten vuil verwijdert.

3 bedrijfsmodi: Eco, Daily en Turbo. Past zich aan elke omstandigheid aan. De Eco-modus maximaliseert de levensduur van de batterij en biedt perfecte resultaten, de Daily-modus biedt de beste combinatie van efficiëntie en zuigkracht, en de Turbo-modus verwijdert het hardste stof en zuigt tapijten.

Dubbel gemotoriseerde borstel: Eén gemaakt van een spons voor harde vloeren, en een 2-materiaals borstel gemaakt van haren en siliconen voor alle soorten oppervlakken. Het ontwerp maakt hem tot de krachtigste snoerloze stokstofzuiger, die alle soorten stof van elk type oppervlak verwijdert.

360º Technologie die het mogelijk maakt om elke hoek te bereiken, zelfs de hoogste. Zijn gewicht rust op het handvat, waardoor hij comfortabel kan worden opgetild.

Maximale efficiëntie tijdens de gehele levensduur dankzij de Cyclonic System technologie. Inclusief de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stofzuigen om deeltjes te scheiden door middel van centrifugale kracht.
Inclusief high-performance filter om een hoog percentage stof en allergenen vast te houden.

Tank met grote capaciteit, 800 ml, om uw hele huis op te zuigen.

83-dB geluidsniveau, veel minder dan elke andere stofzuiger met een vergelijkbaar vermogen. Het stoort niet overdag of 's nachts.
Ontworpen om alle soorten oppervlakken te reinigen, zacht of hard.

LED-display dat de resterende batterij aangeeft en het mogelijk maakt om de reinigingscycli te optimaliseren.

Brede professionele accessoirekit die tot 30 reinigingscombinaties mogelijk maakt. Samengesteld uit een borstel voor harde vloeren, een 2-materiaalborstel, gemotoriseerde borstel voor bekleding, oplaadbasis, breed mondstuk, smal mondstuk voor meubels of hoeken, uitschuifbare buis, lange borstel en verbindingsboog.
Het lichte gewicht, 2,5 kg, maakt het mogelijk om hem in alle vrijheid en comfort te verplaatsen.

SAMENSTELLING
Conga RockStar 500 ULTIMATE
Jalisco borstel voor harde vloeren
2-materiaal borstel; haren en siliconen
2-in-1 smal accessoire voor hoeken en meubels
2-in-1 breed accessoire voor hoeken en meubels
Verlengbare buis
Lange borstel
Unie-elleboog
Gemotoriseerde borstel voor bekleding
Muurbeugel
GARANTIE: 2 jaar
 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 169,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel