Winkelwagen Geen producten

CECOTEC CONGA ROCKSTAR 500 ULTIMATE ERGOFLEX

Cecotec Stofzuiger met digitale motor Conga RockStar 500 Ultimate ErgoFlex Cordless 3 in 1 stofzuiger: rechtopstaand, met borstel en handheld, met digitale borstelloze motor. 430 W vermogen en 24 KPA. Flexibele buis. Tot 65 minuten autonomie. Maximale efficiëntie. Cyclonische technologie.

3 in 1 snoerloze stofzuiger: rechtopstaand, bezem en handheld, met digitale borstelloze motor, maximale zuigkracht en 360º ontwerp om stof te verwijderen van elke plek. Inclusief: optionele accessoire voor het reinigen van de vloer.


Digitale borstelloze technologie met de nieuwste generatie digitale motor zonder borstels voor een betere snelheid met minder lawaai, terwijl de levensduur van de stofzuiger wordt verlengd.
Garantie van maximale efficiëntie met het multifasisch systeem.


Force Sonica technologie met een maximaal vermogen van 430 W. Hij zuigt alle soorten vuil op en houdt uw huis altijd schoon, waardoor de zuigkracht van 24 kPa wordt gemaximaliseerd.
Dankzij het ErgoFlex-systeem kunt u elk hoekje en gaatje en zelfs de meest gecompliceerde plekken stofzuigen. Dit systeem maakt het mogelijk om zich aan te passen aan alle omstandigheden.


Typhoonsysteem dat zijn indrukwekkende zuigkracht maximaliseert tot 130 aW.
Onsterfelijk batterijsysteem met Lithium-Ion batterij van 2500 mAh en 25,9 V die een autonomie van maximaal 65 minuten mogelijk maakt en de oplaadtijd verkort tot 4 uur. U kunt het hele huis stofzuigen zonder dat u het hoeft op te laden.


Inbegrepen: een speciale gemotoriseerde borstel voor bekleding om stof, huisstofmijt en andere soorten vuil effectief te verwijderen.

Drie bedrijfsmodi: Eco, Daily en Turbo om het gebruik aan te passen aan elke omstandigheid. In de Eco-modus kunt u de batterij tot het maximum uitbreiden met onberispelijke resultaten, in de Daily-modus kunt u de efficiëntie en de zuigkracht beter combineren en in de Turbo-modus kunt u zich ontdoen van het zwaarste vuil en de zwaarste stofzuigtapijten.
Gemotoriseerde dubbele borstel, harde vloerspons en bi-materiaal (zachte haren en siliconen) voor alle soorten oppervlakken. Dit ontwerp transformeert het in een krachtige veegzuiger die alle soorten vuil van alle soorten oppervlakken verwijdert.
360º technologie om elk hoekje en gaatje te bereiken, zelfs de hoogste delen van uw huis. Het gewicht valt op het handvat zodat u de stofzuiger gemakkelijk kunt optillen.
Maximale efficiëntie gedurende de gehele levensduur dankzij de Cyclonic System-technologie. Bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stofzuigen om deeltjes te scheiden door middel van middelpuntvliedende kracht.
Inclusief een hoogrendementsfilter om een hoog percentage stof en allergenen vast te houden.

Grote tank met een inhoud van 800 ml voor het opzuigen van het hele huis.

Geluidsniveau van slechts 83 dB, veel minder dan andere stofzuigers met een vergelijkbaar vermogen, om op geen enkel moment van de dag te storen.
Ontworpen voor het reinigen van alle soorten oppervlakken, zacht en hard.

LED-markering die de status van de batterij aangeeft en een maximale optimalisatie van de reiniging mogelijk maakt.

Uitgebreide professionele accessoirekit die meer dan 30 reinigingscombinaties mogelijk maakt. Het bestaat uit een borstel voor harde vloeren, een bi-materiaalborstel, een gemotoriseerde borstel voor bekleding, een oplaadbasis, een breed en een smaller mondstuk voor meubels en/of hoeken, een uitschuifbare buis, een verlengde borstel en een accessoire voor het verstellen van de hoek.

Dankzij het lichte gewicht van 2,5 kg kunt u hem vrij en gemakkelijk verplaatsen.
U heeft de optionele WaterTank-accessoire waarmee u de vloer kunt dweilen en reinigen door deze aan de stofzuiger te bevestigen.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 193,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel