Winkelwagen Geen producten

CECOTEC CONGA ROCKSTAR 700 X-TREME

3 in 1 snoerloze stofzuiger: rechtopstaand, bezem en handheld, met digitale borstelloze motor, maximale zuigkracht en 360°-ontwerp om overal stof te verwijderen Het bevat een optionele schrobaccessoire.
Digitale borstelloze technologie met een geavanceerde digitale borstelloze motor, voor een hogere snelheid, minder lawaai en een langere levensduur van de stofzuiger.
ForceSonic-technologie met een maximaal vermogen van 430 W. Het zuigt alle soorten vuil op en houdt uw huis altijd schoon door de 24 kPa zuigkracht te maximaliseren.
De turbomodus is automatisch inbegrepen voor tapijten. De stofzuiger detecteert de tapijten automatisch en plaatst ze in de turbomodus voor een grondige reiniging.
Het garandeert een maximale efficiëntie met het multifasisch systeem.
Typhoonsysteem dat zijn indrukwekkende zuigkracht maximaliseert tot 130 aW.
Met een 2500 mAh, 25,9 V lithium-ionbatterij bereikt hij een autonomie tot 65 minuten en reduceert hij de oplaadtijd tot 4 uur. U kunt uw hele huis stofzuigen zonder dat u het hoeft op te laden.
Drie bedrijfsmodi, Eco, Daily en Turbo, om het gebruik aan te passen aan elke omstandigheid. De Eco-modus maximaliseert de levensduur van de batterij met onberispelijke resultaten, de Daily-modus biedt de beste combinatie van efficiëntie en zuigkracht, en de Turbo-modus doodt het zwaarste vuil en zuigt tapijten.
Dubbel gemotoriseerde, sponsborstel voor harde vloeren en bi-materiaal haren en siliconen voor alle oppervlakken. Dit ontwerp maakt het een krachtige bezemzuiger die alle soorten vuil van elk oppervlak verwijdert.
360º technologie om elke hoek van het huis te bereiken, zelfs de hoogste. Het gewicht valt op het handvat om de stofzuiger comfortabel op te tillen.
Maximale efficiëntie gedurende de gehele levensduur dankzij de Cyclonic System technologie. Het bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van afzuiging om deeltjes door middel van centrifugale kracht te scheiden.
Inclusief een hoogrendementsfilter om een hoog percentage stof en allergenen vast te houden.
Grote capaciteit 800 ml tank voor het opzuigen van het hele huis.
Geluidsniveau van slechts 83 dB, veel minder dan elke andere stofzuiger met een vergelijkbaar vermogen, zodat hij geen enkel moment van de dag wordt onderbroken.
Ontworpen om alle soorten oppervlakken te reinigen, zowel zacht als hard.
LED-markering die de resterende batterij aangeeft en u in staat stelt de reiniging te optimaliseren.
Uitgebreide accessoireset bestaande uit een borstel voor harde vloeren, een bi-materiaalborstel, een muurbeugel, een breed mondstuk en een smal mondstuk voor meubels en/of hoeken.
Dankzij het lichte gewicht van 2,5 kg kunt u hem in alle vrijheid en met gemak verplaatsen.
Optioneel kunt u de WaterTank accessoire krijgen waarmee u kunt dweilen en schrobben door deze eenvoudig aan uw stofzuiger te bevestigen.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 179,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel