Winkelwagen Geen producten

CECOTEC CONGA ROCKSTAR 900 X-TREME

3 in 1 snoerloze stofzuiger: rechtopstaand, bezem en handheld met digitale borstelloze motor, maximale zuigkracht en 360°-ontwerp om overal stof te verwijderen
Typhoonsysteem dat zijn indrukwekkende zuigkracht maximaliseert tot 200 aW, om elke vorm van vuil op te zuigen.
Digitale borstelloze technologie met een ultramoderne borstelloze digitale motor, voor een hogere snelheid, minder lawaai en een langere levensduur van de stofzuiger.
ForceSonic-technologie met een maximaal vermogen van 600 W. Het zuigt alle soorten vuil op en houdt uw huis altijd schoon door de 26 kPa aanzuigdruk te maximaliseren.
Het heeft een digitale display waar u het percentage van de resterende levensduur van de batterij kunt zien, verschillende modi kunt selecteren, waarschuwingen en aanbevelingen kunt geven. En u kunt ook het zuigniveau in elke modus bekijken.
Een Smart Auto Mode is inbegrepen om de zuigkracht intelligent te beheren voor het type borstel, het oppervlak (harde vloer of tapijt) en de hoeveelheid vuil. Door middel van sensoren en automatisch, detecteert de stofzuiger het juiste vermogen in elke situatie.
Het garandeert maximale efficiëntie met het multifasisch systeem.
3000 mAh Li-Ion batterij met 29,6 V die een autonomie van maximaal 90 minuten bereikt en de oplaadtijd verkort tot 2 uur. U kunt uw hele huis stofzuigen zonder dat u het hoeft op te laden.
Vier bedrijfsmodi, Eco, Medium, Turbo en Auto, om het gebruik aan te passen aan elke omstandigheid. De Eco-modus breidt de batterij uit tot het maximum met onberispelijke resultaten, de Medium-modus biedt de beste combinatie van efficiëntie en zuigkracht, de Turbo-modus doodt het zwaarste vuil en zuigt tapijten op. En de Auto-modus detecteert de hoeveelheid vuil in elk deel van uw huis en past de zuigkracht aan de hoeveelheid vuil aan.
Dubbel gemotoriseerde, sponsborstel voor harde vloeren en bi-materiaal haren en siliconen voor alle oppervlakken. Dit ontwerp maakt het een krachtige stofzuiger die alle soorten vuil op elk oppervlak verwijdert.
360º technologie om elke hoek van het huis te bereiken, zelfs de hoogste. Het gewicht valt op het handvat om de stofzuiger comfortabel op te tillen.
Maximale efficiëntie gedurende de gehele levensduur dankzij de Cyclonic System technologie. Het bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van afzuiging om deeltjes door middel van centrifugale kracht te scheiden.
Dubbele filtering met een hoog rendement tot 99,9%. Het inlaatfilter vangt het vuil op en het uitlaatfilter houdt kleine allergenen vast om de lucht te zuiveren.
Groot reservoir van 600 ml voor het opzuigen van het hele huishouden.
Geluidsniveau van slechts 88 dB, veel minder dan elke andere stofzuiger met een vergelijkbaar vermogen, zodat deze op geen enkel moment van de dag onderbroken wordt.
Ontworpen om alle soorten oppervlakken te reinigen, zowel zacht als hard.
LED-markering die de resterende batterij laat zien en het mogelijk maakt om de reiniging te optimaliseren.
Uitgebreide accessoireset bestaande uit een borstel voor harde vloeren, een bi-materiaalborstel, een muurbeugel, een breed mondstuk en een smal mondstuk voor meubels en/of hoeken.
Dankzij het lichte gewicht van 3 kg kunt u hem in alle vrijheid en met gemak verplaatsen.
Optioneel kunt u de WaterTank accessoire krijgen waarmee u kunt dweilen en schrobben door deze eenvoudig aan uw stofzuiger te bevestigen.

In de doos:

Conga Stofzuiger Rockstar 900 X-Treme
2 in 1 breed accessoire voor meubels en hoeken
2 in 1 smal accessoire voor meubels en hoeken.
Jalisco-borstel
Speciale borstel voor huisdieren Best Friend Care
Laadbasis
Handleiding

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 269,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel