Winkelwagen Geen producten

GREENWORKS GREENWORKS OPTIMOW 7 2021

Optie: Ondergrondse installatie
Installatie met de machine van de perimeterdraad in de grond (8cm) door onze techniekers.Vermijd alzo draadbreuken door huisdieren of spelende kinderen. Onze technicus neemt contact met U op om een installatiedatum af te spreken nadat U de bestelling geplaatst heeft. Hij brengt het toestel met zich mee op de dag van installatie.  

 

Voor welke soorten tuinen is het Greenworks model geschikt?
De maximaal mogelijke oppervlakteprestatie wordt aangegeven met maximaal 750 m2. Bovendien hoeft het niet alleen vlak, eenvoudig terrein te zijn, want de robotmaaier kan ook complexere gebieden of eigendommen met hellingen aan. Zijn maximale hellingscapaciteit bedraagt ±30 %. Als er smalle doorgangen en gangen zijn, baant de Greenworks Optimow 7 zich daar op een slimme manier een weg doorheen.


Hoe werkt de Greenworks robot grasmaaier?
Het gebruiksgebied van de robot wordt afgebakend met behulp van een grensdraad. Deze maakt deel uit van de levering en wordt met de meegeleverde kabelhaken aan het gazon bevestigd. Het gazon wordt gemaaid in een vrij bewegingspatroon - dat wil zeggen willekeurig. Een groot voordeel van de Greenworks Optimow is de mulchfunctie. Omdat de robotgrasmaaier het gras zo fijn maait, hoeft het niet opnieuw te worden verzameld en dient het tevens als natuurlijke meststof voor uw gazon. Het gras wordt gemaaid met drie scherpe messen die op een roterende schijf zijn gemonteerd. De maaihoogte kan worden ingesteld tussen 20 en 60 mm en de maaibreedte is 17 cm.

 

De Optimow 7 werkt autonoom, dus hij is ook verantwoordelijk voor zijn eigen herlaadproces. Wanneer de batterij bijna leeg is, keert de robotmaaier terug naar het laadstation en begint hij met opladen. Elke laadcyclus duurt 55 minuten. Vergeleken met andere modellen voor hetzelfde gebied - is dit zeer snel.

 

Laag geluidsniveau
Na geprogrammeerd te zijn, werkt de robotmaaier betrouwbaar en volledig autonoom. Met 60 dB is hij aangenaam stil tijdens de werking.
Ook voor complexere percelen
Met zijn stabiele en tegelijk robuuste design en de krachtige li-ion accu beheerst de robotgrasmaaier ook hellingen tot ±30 %.

Gemakkelijke reiniging
Gebruiksvriendelijk reinigen met de slang
Volgens de fabrikant kan de Optimow 7 robotmaaier worden gereinigd met stromend water. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige reiniging.


Robot grasmaaier met Bluetooth App
Naast de bediening via de knoppen op de robot zelf, kan de Optimow 7 ook via Bluetooth verbonden worden met uw smartphone of tablet. Hierdoor kunt u de robotgrasmaaier programmeren en bedienen via de app.

 

Bluetooth-app
Deze app is beschikbaar voor Android en iOS in de populaire stores.

 

Een andere bijzondere eigenschap van de Greenworks modellen is dat de app u de mogelijkheid biedt om deze te personaliseren en u de extra bescherming biedt dat geen enkel ander eindapparaat uw Greenworks robotmaaier kan bedienen.

Betrouwbare werking van de Optimow 7 van Greenworks
Sensoren zorgen voor veilig maaien
Als de robotmaaier van de grond wordt getild of gekanteld, stopt de draaiende messchijf automatisch. Als de sensor obstakels detecteert, verandert de Greenworks Optimow zijn rijrichting. Met de rode noodknop kan de Optimow 7 in geval van nood onmiddellijk worden gestopt.

 

Optimow 7: biedt eenvoudige installatie en programmering
U kunt de robot eenvoudig en zonder veel technische inspanning installeren. Alle accessoires die nodig zijn voor de installatie zijn inbegrepen in de leveringsomvang. Mocht u vragen hebben over de installatie, neem dan contact op met onze klantenservice door gebruik te maken van ons contactformulier.


Greenworks Optimow 7
Laadstation
Grensdraad (200 m)
Haringen (400 st.)
Connectoren (3 st.)
Vervangmessen (9 st.)
Handleiding

 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 759,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel