Winkelwagen Geen producten

MIELE SCOUT RX2 HOME VISION

  • Quattro Cleaning Power: het zuigsysteem met zijn vier bijzondere kenmerken garandeert eersteklas schoonmaakprestaties. 1. Uitdraaibare zijborstels transporteren grof vuil onder het apparaat. 2. Een borstelrol neemt deze betrouwbaar op en transporteert hem in de voorste zuigopening. 3. De achterste zuigopening zorgt voor een grondige opname van fijn vuil. 4. Door middel van een sterke ventilator komt het vuil veilig in de stofbox in het apparaat.
  • 3D Smart Navigatie: twee frontcamera's maken de Scout RX2 een zeer nauwkeurige driedimensionale objectherkenning. Hij bepaalt automatisch de afstanden tot mogelijke obstakels en navigeert er veilig omheen. Meubels en voorwerpen blijven zo beschermd tegen botsingen. Ook complexe ruimtestructuren zijn met de 3D-smart-navigatie voor de scout geen probleem.
  • Corner Brush: met zijn uitgeschoven zijarmen, die buiten het apparaat uitsteken, komt de Scout RX2 ook in de achterste hoek. De borstels reinigen grondig elke rand en bevrijden hoeken van de vervelende "wolmuizen". Zodra de Scout RX2 op een obstakel stoot, worden de zijarmen heel eenvoudig teruggeschoven en zet zijn weg zonder te blijven hangen.
  • MobileControl: de Scout RX2 kan gemakkelijk via de app via smartphone of tablet onderweg worden bediend. Er zijn diverse comfortabele functies beschikbaar. Bijvoorbeeld kan via de timer dagelijks een ander "begin van het werk voor de scout worden geprogrammeerd. Via de kaartweergave kan het reinigingsproces altijd worden meegevolgd.
  • Home Vision: Via de twee frontcamera's kan onderweg altijd worden bekeken, of thuis alles in orde is en de Scout RX2 vlijtig is. Daarbij kunnen de reinigingsactiviteiten in real-time vanuit het perspectief van het apparaat worden gevolgd. Zo weet je altijd op welke plaats de scout zich bevindt. Via de pijlknoppen kan hij zelfs comfortabel worden navigeerd. Uiteraard wordt de live-overdracht van de camerabeelden versleuteld.
  • Non-stop 120 min: dankzij de krachtige lithium-ion-accu bereikt de Scout met één batterijlading een lange gebruiksduur. Als de accu toch niet voldoende is, gaat de scout terug naar het laadstation en laadt hij zich weer op. Vervolgens zet hij de reiniging verder waar hij stopgezet is - volledig automatisch.
  • Inhoud: robotstofzuiger Scout RX2 Home Vision, AirClean Plus filter, afstandsbediening, laadstation, adapter, magneetband, 2 zijborstels.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 699,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel