Winkelwagen Geen producten

TRIFO EMMA - ROBOT MET CAMERA BEWAKING

Een van de beste modellen die u kunt vinden. De nieuwe robotstofzuiger Trifo Emma is een van de beste modellen die u vandaag de dag kunt vinden. Een krachtige robotstofzuiger met een bewakingscamera is een van de krachtigste modellen die u kunt vinden, zodat u uw huisstofzuiger zonder problemen kunt gebruiken. Een van de beste modellen die u zult vinden. Blijf lezen en u zult verliefd worden.

Ontworpen voor uw huis
Maak kennis met Emma. Een model van ongeëvenaarde kracht. Het heeft een zuigkracht van 3000 Pa, dus u heeft uw huisreiniger zonder enig probleem. Het is een van de veiligste modellen die er zijn, omdat het geen gebruik maakt van sensoren om te weten waar het is. Het is gemaakt met een bewakingscamera, een zeer veilig model. Deze zelfstandige robotstofzuiger is een van de meest complete die u zult vinden, een krachtig model als weinig andere.

U zult hem zonder problemen kunnen gebruiken.
Ontworpen voor gebruik met uw smartphone, het heeft een native App om u volledige controle te geven. Kies een gebied dat je wilt schoonmaken, klik op de kaart van de APP en het zal het geselecteerde gebied schoonmaken. Uw wens is onze opdracht en het zal doen wat u zegt. U zult in staat zijn om een kamer te beperken als het niet handig is voor u om de stofzuiger binnen te laten. Wat als er een bijzonder vuil gebied is? Stuur hem om een extra schoonmaakbeurt te doen en hij zal dat gebied grondig schoonmaken. Een geweldig model als geen ander.

Krachtiger en een geweldige batterij
Dit model zal uw huisreiniger zonder enig probleem verlaten. Hij heeft een stofafzetting van 600 ml, wat een geluidsniveau van 70 dB oplevert. Het maakt niet uit of u uw huis met tapijt of verschillende vloerniveaus heeft, de stofzuiger zal in staat zijn om obstakels te vermijden en kleine hellingen tot 2 cm te beklimmen. U kunt hem gebruiken om uw hele huis schoon te maken dankzij de 5200mAh batterij. U kunt hem twee uur gebruiken zonder hem op te laden en als hij klaar is, keert hij terug naar het laadstation.

Technische specificaties Trifo Emma - Robot Vacuüm met bewakingscamera:
Merk: Trifo
Model: Emma
Geluidsniveau: 70dB
Zuigkracht: 3000 PA
Functies: Aspiraat
Stof- en watercapaciteit: 0,6L
Kabellengte (m): Draadloze
Botsingssensor: Ja
Niveausensor: Ja
Gyroscoop / Versnellingsmeter: Ja
Trifo Home APP (Android en iOS)
Wifi: Ja
Batterij: 5200 mAh LG Li-Ion 14.4V
Oplaadtijd: Ongeveer 180 minuten
Werktijd: Ongeveer 110 minuten
Afmetingen: Ф36 x 8,4 cm
Gewicht: 3,5 Kg
Inhoud van de verpakking:
1 x Trifo Emma - Robotstofzuiger met bewakingscamera
1 x Laadstation
1 x EU-stroomadapter

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 259,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel