Winkelwagen Geen producten

TRIFO MAX - ROBOTSTOFZUIGER MET CAMERA BEWAKING

  • Robotstofzuiger – Max is intelligent, krachtig en verzorgend. De originele robotstofzuiger met thuisbewakingsfunctie, die ziet en hoort, terwijl hij reinigt.
  • Bewaking: geavanceerde bewakingsfunctie en bewegings- en geluidsdetectie. Max beschikt ook over een 2-weg luidspreker en een microfoon om de mens-robot-interactie te verbeteren.
  • Efficiënte reiniging – het apparaat maakt continu een kaart van je huis om de beste reinigingsroute te vinden. Het is uitgerust met een krachtige batterij, die een reinigingsduur van maximaal 120 minuten mogelijk maakt.
  • App-besturing – als je buiten bent, kun je via de luidspreker en de microfoon met andere familieleden communiceren. Bovendien kun je de reinigingsdatum bepalen, de real-time reinigingskaart controleren en nog veel meer.
  • Info – de compatibiliteit met Alexa/Google Assistant maakt een eenvoudige communicatie mogelijk. Het apparaat beschikt over een automatische terugkeer- en laadfunctie, die wordt geactiveerd wanneer de batterijstand onder 15% valt of als een reinigingscyclus is voltooid.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 159,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel