Winkelwagen Geen producten

VORWERK VR200 + VC100 KRUIMELDIEF + VG100 RAMENWASSER

huis op alle verdiepingen
De nieuwe Kobold VR200 zal U verbazen, met zeer krachtige zuigkracht. Reinigt hard hout, tegels en tapijt diep en grondig. Omdat het is uitgerust met een Vorwerk motor die volledig is vernieuwd. Het effectieve zuigvermogen is tot drie keer hoger dan die van vergelijkbare producten.

Optimale stofopname
De VR200 neemt het stof van alle oppervlakken met de nieuwe borstels. Zijn innovatieve ronde borstel met rubber vinnen en deurborstels roteert 30 keer per seconde en is zeer dicht bij de rand van de behuizing geplaatst. De zijborstel veegt het vuil rechtstreeks naar de ronde borstel. Dit brengt optimale netheid op alle oppervlakken, in randen en in hoeken.

Obstakel en trap opsporing
Tal van sensoren maken dit mogelijk. De nieuwe Kobold VR200 merkt meubels en obstakels op, remt voorzichtig af of rijdt voorzichtig om hen heen. Hij overwint moeiteloos de deur, detecteert trappen en keert om.

Precies in hoeken en randen
Gecontroleerd door intelligente software en drie ultrasone sensoren, de VR200 gaat juist om plinten, muren en langs de randen. Door de unieke D - vorm komt hij in alle hoeken.

Ook onder uw meubels
De nieuwe Kobold VR200 bereikt moeiteloos elke hoek van uw huis. Hij zuigt de hoeken en randen en gaat ook gemakkelijk onder uw meubels, zijn nieuw ontworpen behuizing is slechts 9 cm extreem plat. Als de stofbak vol is, kunt U de inhoud gemakkelijk vanaf de aanzuigopening met stofzuiger. Dit is bijzonder hygiënisch, omdat U niet in contact hoeft te komen met het vuil. Onze Koboldstofzuigers zijn ideaal voor het opzuigen, maar U kunt ook de meeste standaard stofzuigers gebruiken. Natuurlijk kunt U ook gewoon manueel de container ledigen.

Comfortabel op afstand bedienen
Dit is NIEUW bij de robotstofzuiger: op afstand te besturen. De nieuwe afstandsbediening maakt een comfortabele bediening van de robot stofzuiger mogelijk. U kunt oa het type programma kiezen. Gebruik de pijlknoppen om doelgericht vuil op te zuigen of om op moeilijke plaatsen te navigeren.

Dieren houden van stil
Als eigenaar van een huisdier bent U blij zijn met de nieuwe VR200, haren van huisdieren en vuil worden met zijn maximale zuigkracht verwijdert. Dit bespaart U een hoop werk en kostbare tijd die je kunt doorbrengen met uw lievelingsdier. U blijft volledig ongestoord - de VR200 zuigt met een maximum van 70 dBA aangenaam stil dus.

Schoonmaak
De Kobold VR200 zuigt vanuit elke kamer strip voor strip - dankzij een unieke Laser uit e-ruimtevaart. Wanneer de batterij moet worden opgeladen gaat hij zelf naar het basisstation. Later zuigt hij verder waar hij gebleven was. Naast de schoonmaak van de kamer, kunt U met de VR200 individuele plaatsen schoonmaken. Spot reinigen van een oppervlak van ca. 1,5 x 1,2 m - volgens hetzelfde principe. Er wordt steeds betrouwbaar en grondig gestofzuigd.

Eco-mode en tijdsinstelling
In de Eco - optie van de Kobold VR200 zuigt nog stiller dan anders en bereikt een nog langere periode van maximaal 90 minuten op één enkele lading. U kan een schema met begin- en eindtijden opladen voor uw Kobold VR200 zodat hij kan zuigen wanneer U er niet bent. Het kan afzonderlijk voorgeprogrammeerd worden voor elke dag van de week zelfs.

In de doos:
1 Kobold VR200 Stofzuigrobot
1 Kobold VR200 Zijborstel
1 Kobold VR200 Filter
1 Kobold VR200 Basisstation
1 Kobold VR200 Afstandsbediening
1 Kobold VR200 magneetband (ca. 4m)
1 snelle handleiding + 1 gebruikershandleiding

 

 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 999,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel