Winkelwagen Geen producten

XIAOMI XIAOMI DREAME V11 EU

Xiaomi is een van de meest veelzijdige bedrijven van dit moment. We kennen allemaal de verschillende producten van Xiaomi, maar misschien kent u de hoogwaardige stofzuigers van Xiaomi nog niet. Als u al gefascineerd bent door de Dreame V10, dan zult u versteld staan van wat we voor u in petto hebben...

Hier presenteren we u de Xiaomi Dreame V11, een moderne snoerloze stofzuiger met een krachtige borstelloze motor (hij haalt 25000 Pa), een uitstekend filtersysteem, een hoge autonomie en een OLED-scherm waarop u de meest relevante informatie kunt zien, evenals een prachtig design in grijs en rood! Blijf bij RoboCleaners om het in de diepte te leren kennen.

Krachtige 150 AW 25000 Pa borstelloze motor
Als u op zoek bent naar een apparaat om zich gemakkelijk te ontdoen van vuil en stof, dan is de Xiaomi Dreame V11 uw stofzuiger. Naast zijn aantrekkelijke snoerloze ontwerp, is een kenmerk dat hem onderscheidt zijn krachtige nieuwe generatie Dreame Space 4.0 borstelloze motor, die ronddraait met 125.000 omwentelingen per minuut en een luchtdruk bereikt van 150 aW en een zuigkracht van 25.000 Pa. Dit betekent dat de Xiaomi Dreame V11 alle soorten deeltjes en vuil kan opzuigen, zelfs de grootste.

Geluidsreductie in 7 stappen
Ondanks de hoge zuigkracht produceert de Xiaomi Dreame V11 een geluidsniveau van minder dan 72 dB, deels omdat de motor borstelloos is en dus wrijving vermindert. Maar ook moet worden opgemerkt dat Dreame de uiterste zorg heeft besteed aan het ontwerp voor dit doel, met inbegrip van een vrij efficiënt 7-traps systeem (geluidsabsorberend schuim, nauw verbonden componenten die trillingsgeluid verminderen, geoptimaliseerde luchtstroom, verbeterde ventilatiekanalen, etc.).

12-Cone cycloontechnologie
Daarnaast helpt de cyclonale technologie die wordt gebruikt door de Dreame V11, bestaande uit 12 kegels, niet alleen bij de efficiëntie van het filtersysteem, maar zorgt er ook voor dat de stofzuiger zijn zuigcapaciteit behoudt terwijl het 0,5L reservoir zich vult, wat bijdraagt aan de effectiviteit en efficiëntie van de stofzuiger.

Deeltjesfiltering op 5 niveaus
Daarnaast verwijdert de Xiaomi Dreame V11 99,7% van de deeltjes dankzij de 5 niveaus van deeltjesfiltering, nog een hoogtepunt van deze stofzuiger. De cyclonische technologie en meervoudige filters van de V11 vangen tot 99,67% van de microdeeltjes van stof en mijt op, waardoor er schonere lucht wordt uitgestoten. Daarom is de Xiaomi Dreame V11 geschikt voor mensen met een allergie of aandoening aan de luchtwegen.

Verschillende borstels voor verschillende oppervlakken
Zoals vaak het geval is met dit type stofzuiger, heeft de Xiaomi Dreame een goede flexibiliteit, zowel horizontaal als verticaal, wat ons de mogelijkheid geeft om onder meubels schoon te maken zonder ons over te hoeven werken. Bovendien concentreert zijn ontwerp het gewicht op de handgreep, zodat u hem kunt gebruiken om allerlei oppervlakken naast de vloer schoon te maken, zoals plafonds, gordijnen, banken, enz. Dit laatste wordt ook geholpen door de toevoeging van verschillende mondstukken en borstels, elk met specifieke functies.

Zachte borstel voor meerdere oppervlakken

Deze zachte kasjmierborstel is ideaal voor gebruik op alle soorten vloeren (inclusief tapijten en vloerkleden) en kan zelfs haren van huisdieren effectief verwijderen.

Gemotoriseerde miniborstel tegen huisstofmijt

De gemotoriseerde miniborstel is ontworpen om vuil, haren, microdeeltjes en alle soorten allergenen van zachtere, meer delicate oppervlakken zoals bedden, sofa's of kussens effectief te verwijderen.

Platte zuigmond

Met het platte mondstuk kunt u hoeken, kieren of moeilijk bereikbare gaten opzuigen.

Kleine borstel met borstelharen

De ronde borstel ten slotte is perfect voor het stofzuigen van gordijnen en stoffen. Ook voor het verwijderen van fijne haren van banken, bedden, enz. Of zelfs voor kleinere oppervlakken of met ingebed vuil.

Tot 90 minuten autonomie
De Xiaomi Dreame V11 snoerloze stofzuiger wordt aangedreven door een 3000 mAh batterij, die tot 90 minuten* gebruikstijd biedt op een enkele lading. Dit geeft ons de tijd om zelfs grote huizen schoon te maken, rekening houdend met het feit dat dit type stofzuiger een snellere reiniging uitvoert in vergelijking met conventionele stofzuigers dankzij het gemak van het draadloze systeem.

Bovendien wordt de Dreame V11 geleverd met een oplaadbasis die aan de muur kan worden bevestigd, zodat we hem verzameld kunnen bewaren en altijd klaar hebben voor wanneer we hem nodig hebben.

*De gebruikstijden zijn afhankelijk van bepaalde parameters, zoals de hoeveelheid vuil, het type oppervlak of de geselecteerde modus (vermogensniveau).
Ingebouwd OLED-display
Een ander kenmerk dat de Xiaomi Dreame V11 tot een premium stofzuiger maakt, is het OLED-display, waarop we op elk moment het beschikbare batterijniveau, de status van de filters en de geselecteerde zuigkracht kunnen zien.

Gemakkelijk schoon te maken en comfortabel reservoir te legen
Is het tijd om onze stofzuiger schoon te maken? U hebt waarschijnlijk meer dan eens het gevoel gehad dat het schoonmaken van uw stofzuiger moeilijk is en dat u misschien beter weer de bezem kunt gaan gebruiken... Geen zorgen, dat is voorbij met de Xiaomi Dreame V11, want u kunt het reservoir legen met één druk op de knop.

Bovendien kunt u de koppen en filters verwijderen om ze onder water te wassen.

Technische specificaties Xiaomi Dreame V11 - Aspiradora sin Cables / Sin Bolsa:
Parameters algemeen
Merk: Xiaomi Dreame
Model: V11
Oppervlakken: Alle soorten oppervlakken (alfombras, hout, keramiek, marmer, tegels, textiel, etc.)
Materiaal: ABS
Motor
Model: Dreame Space 4.0
Maximaal toerental: 125000 RPM / min
Nominaal vermogen: 450 W
Nominale spanning: 25,2 V
Druk van de lucht: 25000 Pa
Zuigkracht: 150 aW
Technische parameters
Octopus stortcapaciteit: 0,5 L
Geluidsniveau: 72 dB
Cyclonische technologie: 12 conos
Filtraatsysteem: 5 stappen
Batterij
Capaciteit: 3000 mAh
Type: Li-Ion
Tijd van autonomie: tot 90 minuten
Oplaadtijd: 4 uur
Spanning: 110 ~ 240 V
Gewicht en kleur
Gewicht: 1,6 kg
Kleur: Grijs en rood
Inhoud van de doos
1 x Xiaomi Dreame V11 - Snoerloze / zakloze stofzuiger
1 x Scharnierende metalen buis
1 x Verlengbuis
1 x Zachte kasjmier borstel
1 x Gemotoriseerde mini-stofmijt
1 x plat gereedschap
1 x 2 in 1 borstel
1 x Cyclonisch filter
1 x HEPA filter
1 x Laadstation voor muren
1 x Gebruiksaanwijzing

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 299,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel