Winkelwagen Geen producten

XIAOMI XIAOMI ROBOROCK H6

90 min. ultralange levensduur van de batterij - 1,4 kg licht ontwerp - 140 AW extreme zuigkracht - uitgebreide 0,3-traps luchtfiltratie - lange levensduur techniek - automatische turbo-tapijtmodus

Ontdek een diepere en langere reiniging van het huis met de draadloze handstofzuigers van Xiaomi, maar sla vooral het vuil weg met de nieuwe Roborock H6. Het vergt de ervaring van Roborock in het bouwen van robotstofzuigers en past deze toe op een draadloze handstofzuiger, die een nieuwe en krachtigere reinigingsoplossing biedt die onafhankelijk of in aanvulling op een robotstofzuiger kan worden gebruikt.

Blijf veel langer reinigen
De H6 is de eerste snoerloze bezemzuiger ter wereld die gebruik maakt van een Lithium-Ion Polymeer batterij. Speciaal ontwikkeld voor Roborock, biedt de lichtgewicht batterij ongelofelijke looptijden van 90 minuten in de Eco-stand en 10 minuten in de Max-stand.

Lichtgewicht en wendbaar
Precisietechniek, geavanceerde materialen en een zeer lichte batterij resulteren in een stofzuiger die slechts 1,4 kg (3 lbs.) weegt. U kunt hem gemakkelijk in de hoogste hoeken tillen en zelfs van kamer naar kamer transporteren, in voertuigen en meer.

Het verwijdert verontreinigingen en allergenen
Het vijftraps luchtzuiveringssysteem filtert tot 99,97 % van de deeltjes tot 0,3 micron: alleen schone lucht ontsnapt uit de stofzuiger.

STAGE 1 - Groter dan 0,4 mm: Grote vuildeeltjes, waaronder voedselresten, papier en haren
STAGE 2 - Groter dan 0,4 mm: Deeltjes van 0,4 mm of meer, inclusief grof zand en houtsplinters
STAGE 3 - 0.4mm tot 2.6μm: Deeltjes tussen 2,6 μm en 0,4 mm, waaronder mijten, mijtfeces, pollen, schimmel en huidschilfers
STAGE 4 - 2.6μm tot 0.3μm: Deeltjes groter dan 0,3 μm, inclusief bacteriën en grotere luchtverontreinigende stoffen
STAGE 5 - 0.3μm: Een laatste HEPA-filter dat deeltjes tot 0,3 μm vangt, inclusief bacteriën en luchtverontreinigende stoffen.


Extreme zuigkracht
Ondersteund door een 420 W borstelloze motor genereert een meertrapsaandrijving een maximale zuigkracht van 140 AW. Dit is voldoende om deeltjes en mijten uit tapijt, bedden en voertuigbekleding te verwijderen.

Diepe reiniging voor tapijten
De zuigkracht wordt intelligent verhoogd wanneer een tapijt wordt gedetecteerd, en een 50W motor drijft antistatische koolstofvezelharen aan bij ongeveer 4.000 tpm door duurzame, duurzame planetaire tandwielen om meer reinigingskracht te genereren.

Fijne en diepe reiniging voor harde vloeren
De zachte vloerborstelwals, die met 1100 toeren per minuut draait, verwijdert gemakkelijk stof en vuil van harde vloeren. Door de antistatische materialen en het anti-kloppend ontwerp blijft de reiniging zonder onderhoud langer duren.

Lange levensduur en OLED Easy-View display
Geen angst meer voor autonomie. Een helder OLED Easy-View display toont duidelijk alle kritische informatie, waaronder het batterijniveau, de resterende tijd, de geselecteerde modus, onderhoudswaarschuwingen en meer. Bovendien is de Roborock H6 ontworpen om lang mee te gaan in de zwaarste omstandigheden, omdat hij is gemaakt van eersteklas materialen, wat een lange levensduur garandeert.

Eenvoudige vergrendeling en laag geluidsniveau
Het elimineert manuele vermoeidheid met een eenvoudige knop die de afzuiging blokkeert. Laat de activator los en ga verder met de reiniging. Zelfs onaangename geluiden zullen geen probleem zijn, aangezien deze worden geminimaliseerd door een geluiddempende kamer en een geavanceerde luchtstroomregeling, en verder worden verminderd door het achterste filter.

Efficiënt wassen en eenvoudige plaatsing
Als je klaar bent, is het tijd om het op te ruimen en op te bergen. De voorste en achterste filters, evenals de hele stofbak, kunnen gemakkelijk worden verwijderd voor het wassen, wat de algehele reinheid verhoogt en de levensduur verlengt. Tot slot vindt u gemakkelijk de perfecte plaats om hem op te zetten met de aparte oplaadbasis en muurbevestigingsopties.

Kies de borstel die het beste bij u past
Pas je niet aan de situatie aan, maar maak dat de situatie zich aan jou aanpast. Dankzij de verschillende soorten borstels die worden meegeleverd, zult u geen problemen vinden bij het reinigen van elk type oppervlak:

Harde vloerborstel: Een zachte rolstang vangt fijn stof op voor een krachtige en toch zachte reiniging
Tapijtborstel: De tandwielen, een 50 W motor en de antistatische koolstofvezelharen reinigen de tapijten grondig.
Miniborstel: verwijdert stof van zachte meubels met een snel draaiende borstel.
Stofkwast: Lange haren zijn ideaal voor het afstoffen en stofzuigen van vlakke oppervlakken
Nook en cranny tool: Smal en lang, ideaal voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen en smalle hoekjes
Verlengbare buis: Combineer met het hoek- en spleetgereedschap of de afstofborstel om oncomfortabele plekken op te ruimen.
Houd stof en vuil uit uw huis. Koop Roborock H6 in PowerPlanetOnline.

Specificaties Xiaomi Roborock H6 - Draadloze / Zakloze Stofzuiger
Algemene parameters
Merk: Xiaomi Roborock
Model: H6
Materiaal: ABS-kunststof en aluminiumlegering
Inhoud van de stoftank: 0,5 L
Lawaai: 72 dB
Voor alle soorten oppervlakken: tapijt, hout, keramiek, marmer, tegels, textiel, enz.
Motor
Type: 420W Zonder Ecobilla's
Zuigkracht: 2.000 Pa
Zuigkracht: 140 AW
Batterij
Type: 80 Wh Li-Po
Capaciteit: 3610 mAh
Autonomie
Eco-modus: 90 minuten
Normale modus: 45 minuten
Maximale modus: 10 minuten
Afmetingen en gewicht
Maatregelen: 284 x 111 x 221 mm
Gewicht van het product: 1,4 kg
Inhoud van de verpakking
1x Xiaomi Roborock H6 - C
 

 

 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 399,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel