Winkelwagen Geen producten

XIAOMI XIAOMI ROIDMI S1 SPECIAL

De Roidmi Draadloze Stofzuiger beschikt over een heel mooi design, licht van gewicht compact in gebruik hierdoor erg prettig om mee aan de slag te gaan!

Deze stofzuiger heeft een zuigkracht van 120 Watt hiermee verwijdert de stofzuiger elk stofje op de vloer. Het geluid wordt onderdrukt door de meer laagse filter waardoor de stofzuiger maar een geluidsvorm van max 75 dB veroorzaakt! De stofzuiger heeft twee borstels voor verschillende type vloeren, zo is deze geschikt voor zowel tapijt als laminaat. De Roidmi S1 heeft speciaal ontworpen borstels waar langere haren zich niet in kunnen nestelen, het haar wordt opgezogen voordat het zich om de borstel heen kan wringen!

Met een volle batterij en op de normale stand kunt u de draadloze stofzuiger maar liefst 55 minuten lang gebruiken. Indien u het apparaat gaat gebruiken op de maximale stand, de turbo stand dan kunt u 10 minuten lang genieten van de Roidmi S1, dit is gemiddeld hoger dan alle andere draadloze stofzuigers!

Meegeleverd krijgt u ook de anti-mijten borstel, deze zorgt ervoor dat alle mijten verdwijnen! Ieder huis heeft ze, alleen zijn ze onzichtbaar. 

 

Specificaties Roidmi S1

 

Model

Roidmi S1

Zuigkracht

120Watt

Vermogen

415Watt

Batterijcapaciteit

2800mAh

Oplaadtijd

2.5 uur

Oplaadmanier

Draadloos

Zuigkracht

115W

Laadspanningslimiet

34.2V

Zuigdruk

18500PA

Netto gewicht (inclusief grote borstel)

1.5 kg

Afmeting

1191 x 259 x 158MM

Werktijd (standaard/sterk)

Ong. 55min / 10min

Stofinhoud

0.4L

Geluid (enhanced mode)

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 179,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel