Winkelwagen Geen producten

YARDFORCE YARD FORCE LUV600RI 2022

Optie: Ondergrondse installatie
Installatie met de machine van de perimeterdraad in de grond (8cm) door onze techniekers.Vermijd alzo draadbreuken door huisdieren of spelende kinderen. Onze technicus neemt contact met U op om een installatiedatum af te spreken nadat U de bestelling geplaatst heeft. Hij brengt het toestel met zich mee op de dag van installatie.  

 

  • Samsung lithium-ion cellen met krachtige 28 V accu, 2,0 Ah, snijbreedte: 180 mm, snijhoogte: 20 mm - 60 mm (5 standen).
  • Dubbel beschermd: iRadar ultrasone sensor actieve beveiligingsfunctie voor het detecteren van hindernissen op een afstand van 20-60 cm om botsingen te voorkomen; hellingssensor en kolensensor voor extra bescherming.
  • Kantensnijfunctie, om de tuin schoon en netjes te houden; borstelloze motor om een stille en krachtige snijprestatie mogelijk te maken.
  • Eenvoudige bediening via smartphone-app en snelle installatie. In enkele stappen is de Yard Force LUV 600Ri in je tuin klaar voor gebruik.
  • Inhoud van de verpakking: 1 x robotmaaier/1 x laadstation/120 m begrenzingskabel/150 stuks. Bevestigingsspijkers / 9 m netsnoer / 6 stuks Reservemesjes, 3 stuks reserveschroeven, 3 stuks kabelstekkers, afstandhouder liniaal, gebruiksaanwijzing)

 

 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 459,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 dagen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel